Nieuws

10-01-2017 HMS Backline in het nieuw gestoken   

Hms backline is al 25 jaar de leverancier van alle instrumenten die nodig zijn om alle Bands en groepen te laten optreden tijdens Eurosonic/Noorderslag het grootste muziekfestival in Nederland. Doormiddel van de softshell Jacks en de hoody's met borduring geleverd door Delftechniek ook dit jaar weer representatief zichtbaar op Eurosonic/Noorderslag

Bezoek ook eens de website van hms backline : www.hmsbackline.com

Voor Mascot kleding kunt u terecht in onze webshop.

16-06-2016 Elzinga in het nieuw gestoken   

Elzinga Cargo Facilities, onderdeel van Elzinga Groep uit Uithuizermeeden, is gespecialiseerd in Bulkhandling. De ervaren, gecertificeerde machinisten slaan  zo’n 9.000.000 ton over per jaar. Dat doen ze op veel locaties in Nederland en Duitsland dankzij de mobiele overslagkranen. Ze bieden bovendien extra diensten zoals depotbeheer, bevoorrading en transport.

“Wij snappen dat goed materieel het verschil maakt. Niet alleen in prijs of efficiëntie, maar ook voor mens en milieu. Daarom investeren wij met liefde in het beste van het beste.”
In juni van dit jaar zijn de machinisten in het nieuw gestoken. De Blåkläder werkkleding geleverd door Delftechniek, is voorzien van geborduurde logo’s. Het High Vis kledingpakket bestaat uit een werkbroek, T-shirt, sweater en een softshell jas.
De heren van Elzinga Cargo Facilities staan er goed en herkenbaar op en zijn zeer tevreden over de werkkleding.
Bezoek ook eens de website van Elzinga: www.elzingagroep.nl 

Voor Blåkläder kleding kunt u terecht in onze webshop.01-02-2016    Overname Multirub BV

Graag willen wij u informeren over het volgende. Delftechniek heeft per 1 januari 2016 Multirub b.v. uit Groningen overgenomen.

Luurt Scholten van Multirub heeft de pensioengerechtigde leertijd bereikt en zocht een geschikte partij voor de overname van zijn bedrijf.

Voor Delftechniek is dit een mooie uitbreiding van het pakket. Multirub is een leverancier van technische rubbers zoals o.a.; rubberplaat, o-ringen, profielen, celband, luikenpakkingen, etc. 


1-10-2015     Motoren Revisie Delfzijlovergenomen door Engine2Repair

Zoals u waarschijnlijk weetheeft Delftechniek de automotive activiteiten verkocht. Een gevolg hiervan isdat de motorenrevisie activiteiten ook niet meer in ons toekomstigebedrijfsmodel passen.

Wij zijn verheugd te melden datwij in Engine2Repair uit Appingedam de meest geschikte partij hebben gevonden.Per 1 oktober nemen zij de afdeling, inclusief de reparatie en verkoop van startersen dynamo’s, van ons overnemen. De werkzaamheden blijven op dezelfde locatie ende voor u bekende medewerkers maken de overstap mee naar Engine2Repair. Dus uzult dezelfde gezichten blijven tegenkomen hetgeen de continuïteit van dedienstverlening aan u ten goede komt. Engine2Repair zal onze afdelingvoortzetten onder de naam Motoren Revisie Eemsdelta B.V.
Engine2Repair is specialist alshet gaat om onderhoud, reparatie en revisie van scheepsdiesel-motoren engeneratoren. De serviceafdeling biedt wereldwijd diensten aan voor de meestedieselmotoren, motoronderdelen voor schepen, boten en baggerschepen. Wij zijngespecialiseerd in revisies en reparaties aan de hoofdvoortstuwing vanscheepsmotoren met een dieselmotor en ondersteunende scheepsgeneratoren.
Delftechniek heeft nuvestigingen in Delfzijl, Farmsum (Chemiepark), Hoogezand en de Eemshaven.Vanuit deze vestigingen beleveren wij bouw, industrie, scheepsbouw,scheepsvaart, offshore, cleaning, overheidsinstanties, landbouw eninstallatiebedrijven. Met onze vijf vestigingen en onze bezorgroutes zijn wijaltijd bij u in de buurt.


7-9-2015     Overname automotive activiteiten

Delftechniek heeft de automotiveactiviteiten verkocht aan Brezan (Delfzijl) en Dabeko (Groningen en Assen). Metdeze overname zijn er een aantal wijzigingen bij Delftechniek. Hier stellenwij u graag van op de hoogte.
Delftechniek zal de focus gaanleggen op de sectoren industrie, bouw, scheepsbouw, scheepvaart, landbouw,transport, en (semi)-overheden. Ondanks het afstoten van de automaterialen enbanden aan de Brezan en Dabeko, houden wij nog breed pakket voertuigtechniek inons leveringsprogramma. Dit met name bedoeld voor de landbouw- entransportsector.
Wilt u informatie over onsleveringsprogramma, bel ons dan! Wij informeren u graag, wij zijn op werkdagenbereikbaar op ons algemeen telefoonnummer 0596-654500.
Delftechniek Delfzijl Voor devestiging in Delfzijl gaat de overname gepaard met gewijzigde openingstijden.De bouwbalie is voortaan op maandag tot en met vrijdag geopend van: 07.30 tot17.00 u en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Delftechniek Delfzijl beleverthaar klanten van maandag tot en met vrijdag twee keer per dag, de routesvertrekken om 09.00 uur en 13.00 uur.
Delftechniek Hoogezand Deindustrie verkoop vanuit Delftechniek Groningen is verhuisd naar DelftechniekHoogezand. Deze vestiging is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00tot 17.00 uur en kan u ook beleveren. U bent van harte welkom aan deIndustrieweg 6a in Hoogezand.
Andere vestigingen vanDelftechniek vindt u in Farmsum (Chemiepark) en Delfzijl, aan de Sikkel 35 isde afdeling Service gevestigd.